Kerstgeschenken

De kerst is weer in aankomst en als u nog een kerstgeschenk of kerstpakket voor uw personeel of relaties heeft, dan kunnen we u hier enkele leuke tips geven.
Men kan denken aan een traditioneel zoals een pakket met een fles wijn, toastjes, pathe, chips, koekjes, chocola etc. Tegenwoordig worden deze pakketten vaak ook in thema’s samengesteld waarbij je bijvoorbeeld kan denken aan een pasta pakket, waarbij je naast de ingredienten ook een vergiet, of iets dergelijks kan schenken.  Zo zijn er allerlei varianten te krijg zoals een taartpakket inclusief taartblik, een theepakket inclusief verschillende soorten thee, een theepot en een theedoos en een oosters kerspakket zoals u op de foto ziet.
Naast deze traditionele kerstpakketten zijn er ook veel bedrijven die het personeel een tegoedbon geeft. Zoals een pluim, een boekenbon of iets dergerlijks.
Het is ook mogelijk om een geheel op uw bedrijf afgestemd kerstgeschenk te laten maken. Hiermee bedoelen bepaalde produkten waar uw logo of een slogan op wordt gedrukt. Hierbij kun je denken aan heel uiteenlopende geschenken zoals bijvorobeeld een wijnset, een stormparaplu, sjaals, mutsen, mokken, usb sticks etc.