Mensen vinden het leuk om af en toe eens een dag op pad te gaan, om uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Natuurlijk kan je ook alleen op pad gaan, maar het is des te leuker om met je hele vriendengroep een leuke activiteit te gaan ondernemen. Maar wat moet je dan precies gaan doen? Je hebt immers heel veel leuke mogelijkheden op dit gebied, of het nou een spannende activiteit is of een meer ontspannende activiteit. In dit artikel geven we een aantal leuke ideeën!

Een dagje naar een pretpark

Dit is een favoriet voor velen, wat is er nou leuker om een dagje naar een leuk pretpark te gaan? Je hebt op dit gebied ook veel keuzes, zitten er veel mensen in je vriendengroep die van ruige en spannende attracties houden? Dan is Walibi Holland in Biddinghuizen een goede keuze. Hebben meerdere mensen in je groep kinderen? Dan is slagharen weer een leuke optie. Wil je een combinatie van bovengenoemde? Dan is het nog steeds ontzettend populaire De Efteling heel leuk, het is voor velen ook nog eens heel nostalgisch. 

Een escape room

Sinds een aantal jaren is de escape room ontzettend populair geworden in Europa en zeker ook in Nederland, Nederland staat zelfs bovenaan aan de lijst met de meeste escaperooms per inwoner. Een escape room is een interactief spel wat met meerdere mensen moet worden uitgevoerd, deze mensen moeten samen raadsels, puzzels en andere uitdagingen ontdekken en oplossen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Ben je opzoek naar een leuke Escape Room in Breda? Dan is de escape room van Lot66 een leuke optie!

Paintball

Iedereen weet wel wat paintball is en de kans is groot dat je het minimaal een keer gedaan hebt, het is een hele leuke activiteit om met vrienden te gaan doen! Paintball is officieel zelfs een sport, hoewel het in Nederland zelf niet heel groot is wordt het in de Verenigde Staten en Duitsland erg veel beoefend. Paintball is een spel waar twee teams op elkaar schieten door middel van speciale geweren en verfballetjes als munitie, er zijn meerdere speltypes die gespeeld kunnen worden. Hoewel paintball op zichzelf niet erg gevaarlijk is, is het bij officiële bedrijven altijd verplicht om beschermende maskers te dragen zodat de ogen, oren, neus en de mond goed bedekt zijn. Geraakt worden door een paintball kan best pijnlijk zijn, je kan er zelfs een kleine blauwe plek van krijgen. Dit is echter bij elk persoon verschillend, een extra laag kleding helpt hoe dan ook altijd.