Goedkope USB-sticks het ideale relatiegeschenk

Wie op zoek is naar een goedkoop én effectief relatiegeschenk kan wellicht eens denken aan een USB-stick. Deze zijn érg makkelijk en daarnaast is het een goede manier om uw bedrijf te promoten.

Misschien is niet iedereen bekend met het gebruik en de mogelijkheden van een USB-stick, daarom hier wat uitleg over de werking en de voordelen van het bedrukken en geven van een USB-stick. Een USB-stick is een apparaatje die je in je computer kunt pluggen via de UB-poort. Deze zit tegenwoordig standaard in alle computers en laptops. Doordat je het apparaat op je computer aansluit kun je bestanden overplaatsen op het apparaat. Stel je hebt een foto, deze kun je als bestandje op de USB-stick zetten en als je dan je foto wilt laten zien aan een vriend(in) dan kun je de USB-stick in haar computer steken en de foto openen. Het is dus een soort digitale bestandsmap die je overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook muziek, video’s en tekstdocumenten op zetten.

Bij de meeste shops waar je relatiegeschenken kunt kopen kun je ook grote hoeveelheden USB-sticks kopen. Deze zou je dan kunnen laten bedrukken met het bedrijfslogo zodat deze zichtbaar is op de huls van de USB-stick. Uw relaties kunnen met behulp van de USB-stick erg makkelijk bestanden van de ene computer naar de andere computer overdragen, dit is niet alleen erg handig thuis maar natuurlijk ook tijdens het werk. Zo kun je er bijvoorbeeld ook PowerPointpresentaties en Excelsheets op zetten en deze meenemen naar een bedrijfspresentatie. De USB-sticks zijn erg voordelig en iedere keer als uw relatie de USB-stick gebruikt zal deze het logo van uw bedrijf goed zichtbaar op de USB-stick zien. Uw bedrijf blijft op deze manier dus lang onder de aandacht dan bijvoorbeeld een reclame op televisie of radio en u bereikt er precies uw doelgroep mee!