Bespaar kosten met printmanagement

Organisaties die veel drukwerk inkopen doen er verstandig aan om een printmanagement bedrijf in te schakelen. Deze specialisten zorgen voor perfect drukwerk tegen een lagere prijs. Hoe dat kan? Printmanagement organisaties laten u meeprofiteren van het voor hun beschikbare netwerk van internationale leveranciers. Dit inkoopvoordeel kan in een aantal gevallen oplopen tot behoorlijke besparingen van meer dan 20 tot 30 procent. Printmanagement experts zorgen dat bepaalde inkoopsystemen effiecienter verlopen zodat u optimaal en tegen de laagste kosten uw printstromen beheerst.


printman

Uitvoering printmanagement

Geen zin meer om uw print voorraden zelf te regelen? Of wilt u zelfs de gehele distributue uitbesteden? Een printmanager houdt toezicht op uw voorraad. Hij of zij zorgt ervoor dat het niveau van uw voorraad niet verouderd. Met behulp van online systemen kunt u iedere order real-time controleren.

De voordelen om met een printmanagement partij in zee te gaan:
Besparing op printkosten tot meer dan 25%
U bent niet afhankelijk van uw reclamebureau
Grootste consistentie op het gebied van uw reclamemateriaal
Centralisatie van uw marketing uitingen
– 24/7 bereikbaar via online tool

Betaal niet langer te veel en laat experts uw printwerk uit handen nemen zodat u zich kan focussen op uw eigen business. Maak vrijblijvend een afspraak met een van de medewerkers van Printman. uit het Brabantse Made, nabij Oosterhout.